1 april! Een nieuwe website, geen grap!

01-04-2020, auteur: stuntman

Het begin is er.. het is 1 april 2020, midden in de Corona crisis, geen grap maar wel een nieuwe website.

Alle systemen zijn enigzins aan elkaar gelinked, mijn eerste sky-cam, de detectie software en deze website. Buiten hangt een 'beveiligingscamera' die met 40 graden aan de westkant naar boven gericht staat. Deze camera maakt iedere seconde een foto van het luchtruim, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De detectie software verwerkt daardoor 86400 foto's per dag opzoek naar meteoren. Als er een meteoor is gedetecteerd dan wordt deze opgeslagen in het archief en kan achteraf verder worden onderzocht.

Bookmark deze website en kom regelmatig terug voor ontwikkelingen en nieuwe meteoordetecties. Ook kun je deze website eenvoudig als 'app' op je Android telefoon installeren. Browse dan even met je telefoon-browser (Chrome) naar deze website en kies de optie 'installeren'.